JEROEN DE JONG

MAGICIAN WITH A MISSION

English

REFERENTIES

Wat zij van Jeroen vonden:

Arjen de Jong:

 

"Jeroen zorgt voor heerlijke afleiding als afsluiting van de team meeting. Met trucs en zijn personality vrolijkt hij de boel op en gaat iedereen met een goed gevoel naar huis en met de vraag: Hoe deed hij dat nou?"

Pauline Becker:

 

"Tijdens onze Dag van de Leden stonden onze leden en collega's versteld van zijn goocheltrucs. Zijn vriendelijke, stoere en professionele uitstraling was een toevoeging voor onze dag"

Danielle Starreveld:

 

"Wetenschappers willen graag weten hoe dingen in elkaar zitten. Jeroen heeft ons eerst weten te verwonderen met zijn magische trucs, vervolgens inzicht gegeven in de wereld van magie en een tip van de sluier opgelicht hoe een aantal van zijn trucs werken. De trucs die we zelf konden oefenen waren goed te doen en Jeroen hielp ons deze te perfectioneren. Dat alles met veel charme en enthousiasme! Zijn performance & workshop heeft ons teamuitje een vliegende en ontspannen start bezorgd!"

Gonny Rooding:

 

"Super leuk optreden bij MAN Nederland Dealer BV tijdens de medewerkers-jubileumdag op 9 juli. Iedereen heeft genoten! We gaan Jeroen zeker nog een keertje boeken."

Roland van der Heijden:

 

"Goochelaar Jeroen. Op de beurs 'inzet-op-maat' ook wel de tovenaar genoemd (hoewel hij dit zelf niet helemaal een goede benaming vind). Hij is jong, fris, open en bovenal erg GOED. Hij weet mensen te boeien en maakte zichzelf volledig onderdeel van onze team. Door hem hadden wij een druk bezochte stand, waarover op de beurs werd gesproken (die stand met de tovenaar). Animo is 'anders' Jeroen maakte onze stand 'anders'. Daarom paste het perfect."

April Jordan:

 

"Zodra Jeroen binnenkwam merkte je gelijk de sfeer veranderen! Iedereen vond het ongelofelijk wat Jeroen kon. Jeroen is niet alleen heel vriendelijk, maar ook een goed visite kaartje voor je feest waar klanten nog lang over zullen doorpraten! De volgende keer boeken wij Jeroen weer!"

Patricia Bleeker (25 jarig huwelijksfeest):

 

"Een appje om te laten weten dat hij er is, vervolgens komt daar een ontzettend enthousiaste jongen aanlopen, Jeroen!!!

"Wil je me aankondigen?" Nee joh, meng je lekker tussen onze gasten. Nou dat hebben ze geweten.

Iedereen maar dan ook iedereen was met stomheid geslagen. Zelfs enkele collega's die dachten Jeroen wel te kunnen "betrappen" snapten er niks van. Jeroen vermaakt, onderhoudt, verbindt en weet bij iedereen een lach op zijn gezicht te krijgen.

 

Wat een aanvulling op ons feest was Jeroen. Ik heb al diversen malen het adres van Jeroen door kunnen geven, zo enthousiast waren zij maar vooral wij! Nogmaals dank Jeroen!"

Amsterdam Magic Show:

 

"We are very proud to have Jeroen, a talented magician, to amaze the Amsterdam Magic Show audience before the show."

Rob Nieman (Spirit Racing Team):

 

"Jeroen de Jong is een jonge talentvolle goochelaar die op een aantrekkelijke wijze het publiek, of in ons geval, de gasten, op het circuit weet te vermaken met een aantrekkelijk scala van tricks en trucs.

 

Afgelopen weekeinde was Jeroen een gezellige en animerende aanvulling voor onze gasten die zich kostelijk hebben vermaakt tijdens het bezoek aan de Gamma Racing Days. De extra aandacht draagt zeker bij aan een topdag voor onze klanten, aanradertje..."

 

 

Petra van Dijk (Bruiloft):

 

"Ik wil je nogmaals bedanken voor je aanwezigheid op de bruiloft van onze dochter. Je optreden was een groot succes, mensen hebben het er nog over. Dochter Linda die jij tegenkwam en van niets af wist (ha ha) was helemaal weg van je. Ze zei: Zodra er weer iets te vieren valt dan moeten we Jeroen weer vragen, want hij is echt goed. Dit is ook zo, je bent erg goed.

Het bruidspaar is ook vol lof, dit hadden ze niet verwacht, ze vonden het zo leuk."

Marina Meens:

 

"Jeroen spreekt mensen aan en verbindt ze op een prettige manier. Met zijn acts brengt hij niet alleen een glimlach teweeg maar zorgt er ook voor dat mensen naar je stand worden getrokken! "

Floor Latijnhouwers:

 

"Jeroen heeft gezorgd voor fantastisch vermaak tijdens ons amuse diner met het bedrijf. Drie dagen later lopen mijn collega's hier nog door de gang te praten over HOE DAN!

Jeroen, we hebben het geprobeerd te ontcijferen, maar het is ons niet gelukt! Bedankt voor deze avond vol mysterie!!"

 

 

 

 

Merel de Vries:

 

"Jeroen trad op tijdens ons kerstfeest met een kleine 200 gasten. Er was allerlei entertainment maar de aanwezigheid van Jeroen ging als een lopend vuurtje: "Heb je die goochelaar al gezien, die is supergoed!!" hoorde je iedereen zeggen. Met verschillende trucs liet hij alle gasten in verbazing achter. Jeroen is een professional die ons feest een magische touch heeft gegeven, een absolute aanrader!"

Sabine Eisses - 60ste verjaardag:

 

"Ik vond t geweldig en veel te kort. (maar dat vond ik de vorige keer ook). Verbazingwekkend hoe jij van 10 kaarten 13 kaarten kunt maken. Daar snap ik helemaal niets van. Jouw bijdrage zorgde ervoor dat de hele zaal zijn aandacht richtte op de feestvarkens.

Ik vond je bijzonder respectvol, vak volwassen, vaardig en grappig. Dank daarvoor!"

Stephan Danser:

 

"Jeroen heeft onze gasten op het VIP balkon versteld doen staan met zijn trucs.

Als je iets extra‘s wilt doen voor je gasten, dan is Jeroen zeker de moeite waard."

 

 

Linda de Vries:

 

"Afgelopen vrijdag hebben wij het 25 jarig jubileum van ons bedrijf gevierd met personeelsleden en ex-personeelsleden. De grote club van ca 120 personen werd prima vermaakt door Jeroen. Hij had goed inzicht bij welke tafels hij kon aanschuiven en de reacties aan die tafels waren positief en hij vermaakte de gasten heel goed. De trucs waren afwisselend en er was vaak verbijstering bij onze gasten wat ook weer grote hilariteit tot gevolg had.

 

Jeroen, onwijs bedankt voor je bijdrage!"

 

 

 

Frank van Boxtel:

 

"Wij vonden de show erg leuk. Ik was een beetje bang dat de doelgroep van 23 tot 27 jaar hier minder geïnteresseerd voor was maar iedereen vond het geweldig. Zelfs nu hebben ze het er nog over dat het zo leuk was."

 

 

Annemiek Rongen:

 

"Iedereen genoten heeft van je show, van je vingervlugheid, van je uitleg. Verbazing bij ons allen... Een leuke onderbreking tijdens het eten een aanrader dus!"

 

 

 

Brigit Span (Lissevoort Open):

 

"Jeroen de Jong maakte een zonnige dag op het terras op de finaledag van ons tennistoernooi nog leuker! Hij heeft oog voor jong en oud - en leerde wat jeugd zelfs een paar simpele trucjes om zelf te proberen. Een heel welkome aanvulling van een heel vriendelijke, prettige, flexibele en kundige magical entertainer. Van ons mag je volgend jaar weer terugkomen Jeroen!"

 

 

Jeffrey Mussche:

 

" Zeer leuke aanvulling op de avond! Maakt je feestje compleet! Enthousiaste goochelaar die de avond wat losser maakt!"

Norbine Schalij - 50ste verjaardag:

 

"We hebben ons zo verbaasd over de vingervlugheid en schijnbaar onmogelijke acts die Jeroen deed, dat we er nu nog over napraten. Maakte meer indruk dan de band en de speeches!"

Cewline Ketelings:

 

"We hebben na afloop erg leuke en enthousiaste reacties gehad!

Het tafel goochelen brak het ijs, leerlingen vroegen zich af: "Hoe doet hij dat nou?"

Het was magisch en betoverend en veel leerlingen hebben met open mond staan kijken! Dit was zeer zeker voor herhaling vatbaar!"

Theo Bakker:

 

"Afgelopen weekend Heeft Jeroen bij onze kerst brunch ons vermaakt met zijn goochel trucs. Het was geweldig om te zien hoe leuk en enthousiast hij het bracht. We zaten met zes tafels en hij ging per tafel tijdens onze brunch de tafels rond. Hij vermaakte jong tot oud met zijn goochel trucs (1 jaar tot 75 jaar). Al mijn medewerkers vonden het geweldig zoals hij het bracht. "

 

 

Celine Ketelings:

 

" We hadden gevraagd of Jeroen 20 minuten vooraf en 20 minuten na afloop van een filmvertoning wilde optreden. Jeroen dacht goed mee over de opbouw van de avond en wist de avond compleet te maken. Na afloop hebben we alleen maar positieve reacties gehad. Het publiek was zeer enthousiast en erg onder de indruk!"

Jaap Vos:

 

"Jeroen heeft bij ons op de Intro zijn kunsten vertoont tijdens het eten. Onze studenten waren heel enthousiast over de goochelkunsten en de manier waarop Jeroen met hen omging. Er waren velen verbaasde gezichten als Jeroen aan de tafel bezig was! Gedurende de avond werd er nog flink nagepraat over de verschillende acts."

 

 

Ellen Schoon (12.5 jaar getrouwd):

 

Nogmaals bedankt dat je er was... het was echt lachen gieren brullen en het gaf een mooie aanleiding voor gesprekken die ontstonden tussen gasten die elkaar nog niet kenden. Zoveel positieve reacties ! Wat is hij vingervlug , ben blij dat ik mijn trouwring terug heb, hilarisch en heerlijk spontaan . De kaarten met de Namen snapten ze werkelijk ook  niks van ha ha (ik ook niet) net zoals de rest van de trucs. Nogmaals bedankt en ik hoop dat we elkaar snel weer ergens tegen komen !

 

 

De Regionale Belasting Groep:

 

"Een magische twist in de dierentuin...

Jouw magie heeft bij ons diner het plezier van een geslaagde medewerkersdag naar een nog hoger niveau gebracht.

Hartelijk dank."

Charles van Es:

 

"Het was een genoegen je op het event te hebben! Iedereen was laaiend enthousiast.

Je hebt humor, bent relaxed en bent een echte vakman! Je weet mensen te boeien een aan je te binden. Met je charisma pak je iedereen in. Kortom.....iedereen moet kennis met je maken!"

 

 

Thomas Groen – 25ste verjaardag:

 

"Afgelopen dinsdag kwam Jeroen, koning der misleiding, alsverrassingsact bij ons aan tafel staan toen wij uit eten waren. Kaarttrucs, balletjes, bekertjes.. Zelfs wanneer wij dachten te weten wat er zou gebeuren, zaten wij ernaast en liet hij ons in grote verbazing achter. Jeroen heeft letterlijk een kruisje achter zijn naam verdiend. (Dit begrijpt u pas wanneer Jeroen u in de maling heeft genomen.) Zijn enthousiasme was een goed begin van een zeer gezellige avond!"

Paddy Stegerhoek:

 

"Jeroen was als jong talent aanwezig bij de NHN Business Awards 2016 en heeft de ruim 350 gasten tijdens het sponsordiner en bij de ontvangst verrast met zijn goocheltrucs. Er werd druk gespeculeerd aan tafels hoe bepaalde trucs werkten en onze gasten waren erg onder de indruk van zijn talent. We kunnen Jeroen van harte aanbevelen om uw evenement of bijeenkomst nog leuker te maken. Bedankt Jeroen!"

 

Erika Meijer:

 

"Jeroens aanwezigheid is door de gasten als erg leuk ervaren. Hij heeft voor veel verbazing gezorgd.

Zijn aanwezigheid was een zeer leuke aanvulling op de receptie voor mijn vaders 90ste verjaardag."

Yvonne van der Peet:

 

" Jeroen de Jong heeft het 65 jarig huwelijksfeest van onze ouders voorzien van bijzondere goocheltrucs. Hij ging een uur lang van tafel tot tafel en wist de gasten, zowel jong als oud, op een ontspannen en bescheiden manier te raken met zijn goocheltrucs.

We zijn erg onder de indruk en zeer tevreden over zijn aanwezigheid."

Bert van Gestel:

 

"Na onze zware hackathon waarbij studenten de hele nacht hebben doorgewerkt is Jeroen op de borrel langs gekomen om er weer nieuw leven in te blazen. En dat is absoluut gelukt. We hebben nog vele discussies gehad met elkaar om erachter te komen wat hij deed maar we weten het nog steeds niet..."

 

 

Fred & Sandrine van Hees - 50ste en 21ste verjaardag:

 

"Jeroen is een waardevolle aanvulling voor je feest door zijn professionele en prettige omgang met de gasten,

met zijn trucs verrast hij jong en oud op onnavolgbare wijze."

Femke Huis, Vriendenweekend:

 

"Wat een super optreden van Jeroen. Hij nam ons mee in de vingervlugge wereld van het goochelen. We stonden er met onze neus bovenop en toch was hij ons te snel en slim af. Gelukkig hebben we met de aansluitende workshop een paar tips en tricks gekregen voor een paar goocheltrucs. Het was nog niet zo eenvoudig.

 

Maar door de openhartige begeleiding lukte het en konden thuis indruk te maken op de kinderen."

Petra van Dijk - Bruiloft:

 

"Ik wil je nogmaals bedanken voor je aanwezigheid op de bruiloft van onze dochter. Je optreden was een groot succes, mensen hebben het er nog over. Dochter Linda die jij tegenkwam en van niets af wist (ha ha) was helemaal weg van je.

Ze zei: Zodra er weer iets te vieren valt dan moeten we Jeroen weer vragen, want hij is echt goed. Dit is ook zo, je bent erg goed.

Het bruidspaar is ook vol lof, dit hadden ze niet verwacht, ze vonden het zo leuk."

CONTACT & SOCIAL

Follow Jeroen

Jeroen de Jong All Rights Reserved © 2018 | +31652734968 | info@jeroen-dejong.nl | Design: ThemeSake.com