JEROEN DE JONG

MAGICIAN WITH A MISSION

English

 

GEEF UW BEDRIJFSEVENEMENT EEN MAGIC TOUCH!

Met magie haalt u meer uit uw bedrijfsfeest, sales/teammeeting, beurs of teamuitje. Het geeft een zakelijk event een onverwachte twist die bij deelnemers blijft hangen. Bovendien laat u uw relaties en werknemers zien dat u het waard vindt om hen voor hen iets verrassends te organiseren. Goochelaar Jeroen is een eigentijdse meester in zijn vak, en daarnaast spontaan en representatief. Is Engels de voertaal op uw event? Geen probleem, Jeroen is in de Engelse taal net zo vaardig als in goocheltrucs.

Tafelgoochelaar om het ijs te breken

Beursgoochelaar als eyecatcher

Goochelen aan tafel is de perfecte optie voor borrels of bedrijfsfeesten. Wandelend onder de gasten verricht Jeroen wonderen waar mensen met hun neus bovenop zitten: munten die van de ene naar de andere hand springen en kaarten die in een oogwenk veranderen. Ook voor een sterk staaltje mindfuck draait Jeroen zijn hand niet om. Een geweldige interactieve icebreaker voor ontspannen tafelgesprekken!

Staat uw organisatie binnenkort op een beursevenement? Wilt u potentiële klanten op een slimme manier boeien? Magie is daarvoor een sterk medium. Jeroen vangt de aandacht van uw bezoekers met zijn verbluffende magic acts. Daarmee breekt hij het ijs voor uw medewerkers. Waar mogelijk verwerkt Jeroen uw producten/slogans in zijn acts. Hierdoor komt uw boodschap nog beter over. Staan er bezoekers aan uw stand, maar zijn uw medewerkers in gesprek? Jeroen houdt ze voor u bezig totdat een medewerker beschikbaar is!

Een onvergetelijke centrale act

Goochelworkshop voor zakelijk succes

In een interactieve en humoristische goochelshow van 20 minuten presenteert Jeroen trucs die de monden van de toeschouwers doen openvallen. Hij betrekt uw gasten actief en op een positieve manier bij de acts. Daarmee krijgen ze werkelijk het gevoel dat zij de ster van de avond zijn. Heeft uw evenement een speciaal thema? Dan kan dat uiteraard verwerkt worden in de show.

Altijd al willen weten hoe goochelaars te werk gaan? In een goochelworkshop leert Jeroen deelnemers sterke trucs waarmee zij meteen thuis kunnen vlammen. Ook geeft hij een inkijkje in de psychologie achter het goochelen. Dit is de basis van elke overtuigende act én daarom ook buitengewoon interessant in salesprocessen. Jeroen zet dit kracht bij met een aantal interactieve trucs. Na afloop krijgt iedereen de uitwerking van alle trucs mee om nog eens te kunnen oefenen.

CONTACT & SOCIAL

Follow Jeroen

Jeroen de Jong All Rights Reserved © 2018 | +31652734968 | info@jeroen-dejong.nl | Design: ThemeSake.com